Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen? Bekijk eens onze meestgestelde vragen. Zit je toch nog met iets? Neem dan contact op.

Eerste yogales volgen

Je hebt niet veel nodig voor een yogales. Yoga doe je op blote voeten. Draag makkelijke en niet te losse sportkleding. Je brengt zelf een yogamatje en dekentje mee. In de cursusruimte zijn blokjes, riemen en oogkussentjes voorzien.

Je bent altijd welkom, ook als je nog niet eerder yoga deed. Tijdens de yogales zorg ik voor verschillende opties. Zo kan je de houdingen altijd aanpassen. Denk eraan: het is jouw lichaam, jouw tijd.

Liefst geen te zware maaltijd. Je kan water meebrengen om voor of na de les te drinken, liefst niet tijdens de yoga les.

We beginnen met een moment van stilte, gewoon om even aan te komen in de ruimte. Dan beginnen we langzaam te bewegen. Hoe intensief, hangt af van de les die je kiest. Meestal doen we ook een oefening rond de ademhaling. Eindigen doen we altijd met Savasana, een paar minuten heerlijk languit liggen, in stilte.

In de cursusruimte van cultuurcentrum Zwaneberg in Heist-op-den-Berg. Vlot bereikbaar te voet, met de fiets, bus of trein. Kom je met de wagen, dan kan je parkeren op de parking net voor het cultuurcentrum. Meestal is daar voldoende plaats. Parkeren na 18 uur is gratis. Als er een voorstelling doorgaat in het cultuurcentrum, kan je een parkeerplaats in de buurt zoeken.

Kom een tiental minuten vroeger, zodat je voldoende tijd hebt en niet hoeft te haasten. De ruimte is 15 minuten voor de start van de les open.

Geef aan het begin van de les aan de yogateacher mee welke blessures je hebt. Je kan dan aanpassingen krijgen bij bepaalde houdingen. Onthou wel dat jij de enige bent die kan voelen wat jouw lichaam vertelt, dus jij bent verantwoordelijk om hiermee zo goed mogelijk om te gaan.

Nee, we werken niet met proeflessen. Wil je een idee krijgen van hoe een yogales eruit ziet, bekijk dan een van de videos op de website. Die geven een goed beeld van een typische yogales.