Lessen

Stap even uit de ratrace. En maak heel bewust tijd vrij voor yoga. Om meer te bewegen, om ontspanning te vinden of om tot rust te komen. In begeleide lessen gaan we stap voor stap door yogahoudingen, ademhaling en ontspanning.

Vinyasa & Yin Yoga

maandag 
18.20 – 19.20 uur

Combineer zachte beweging met heerlijke ontspanning. Elke week staat in het teken van een ander thema. Bij de houdingen krijg je verschillende opties, je kiest zelf de houding die bij je past. Voor wie op zoek is naar een zachte yogales.

Vinyasa Yoga

maandag 
19.30 – 20.30 uur

Op het ritme van je adem beweeg je van de ene houding in de andere.  Deze les kan je volgen als je eerder al yoga deed, of wanneer je op zoek bent naar een dynamische yogales vol beweging. Yoga voor meer energie, focus en kracht.

Yin Yoga

maandag
20.45 – 21.45 uur

Diep ontspannende les om jezelf weer op te laden. We blijven we enkele minuten in elke yogahouding liggen. Zo stretchen we niet enkel onze spieren, maar dringen we ook door tot de diepere lagen van bindweefsel in ons lichaam.

Praktisch

Lessenreeksen

Lessen volgen kan per lessenreeks van 10 lessen. Zo kan je zelf jouw persoonlijke vooruitgang zien. Je kan starten op drie momenten per jaar. Nieuwe lessenreeksen starten in september, januari en april.

Locatie

Cursusruimte van Cultuurcentrum Zwaneberg, hartje Heist-op-den-Berg. Met houten vloer en voldoende ruimte voor iedereen. Wij voorzien je van blokjes, riemen, oogkussentjes en sfeer. Breng zelf een yogamat en dekentje mee.

Je plek reserveren

Inschrijven doe je vooraf online. Een 10-lessenreeks kost 80 euro. Wanneer je inschrijft, krijg je een mail met vraag tot betaling. Wanneer die in orde is, ontvang je een bevestiging.

Corona aanpassingen

Onze nieuwe lessenreeks houden we bewust in kleine groep, met maximum 12 yogi’s. Zo heb je alle ruimte om veilig te bewegen, op voldoende afstand van elkaar.

Breng je eigen mat en dekentje mee. Heb je thuis een blokje of riem? Neem ze gerust mee om tijdens de les te gebruiken. In de zaal liggen blokjes, riemen en oogkussentjes klaar als je die wil gebruiken.

 

Algemene Voorwaarden

Wanneer je inschrijft, ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden.