Lessen

Nieuw: Yogalessen in Heist-op-den-Berg

Starten met yoga? Kom op maandagavond naar Cultuurcentrum Zwaneberg in Heist-op-den-Berg. Je kan kiezen uit twee lessen op maandagavond: de dynamische Vinyasa Yoga (19.30 tot 20.30 uur) of de milde Yin Yoga (20.45 tot 21.45 uur). Je kan een van beide lessen volgen als je ingeschreven bent voor de 10-lessenreeks.

 

maandag 19:30 – 20:30
Vinyasa Yoga Fundamentals

In deze dynamische yogareeks van 10 lessen gaan we stap voor stap door de staande en zittende houdingen, de ademhaling en de ontspanning. Elke les ligt de aandacht op een ander deel van ons lichaam. Yoga voor meer energie, focus en bewustzijn. Deze lessenreeks kan je volgen als je de eerste lessenreeks volgde, maar ook als je nog geen yoga ervaring hebt.

Breng je eigen yogamatje en dekentje mee! 

Schrijf je in voor de Vinyasa Yoga lessenreeks

maandag 20:45 – 21:45
Yin Yoga – Tot rust komen

Zoek je een zachte vorm van yoga, voor iedereen toegankelijk? In deze milde vorm van yoga blijven we enkele minuten in elke yogahouding liggen. Zo stretchen we niet enkel onze spieren, maar dringen we ook door tot de diepere lagen van bindweefsel in ons lichaam. Heerlijk ontspannend of lichtjes inspannend, om dan alle spanningen in ons lichaam los te laten. Bij de yinhoudingen  krijg je verschillende opties, zodat je zelf kan kiezen voor een houding die bij je past. Na deze les voel je je zalig ontspannen, met meer energie en meer ruimte in je hoofd.

Breng je eigen yogamatje en dekentje mee!

Schrijf je in voor de Yin Yoga lessenreeks 

Lesdata najaar 2018

Deze lessenreeks is intussen volzet. Les op 10 september – 17 september – 8 oktober – 29 oktober – 5 november –

12 november – 26 november – 3 december – 10 december – 17 december.

Lesdata voorjaar 2019

Nieuw! Schrijf je in voor de 10-lessenreeks die start vanaf januari. Lessen op 7 januari – 14 januari – 21 januari – 28 januari – 4 februari – 11 februari – 18 februari – 25 februari – 11 maart – 18 maart.

Prijs

Volledige lessenreeks > 75 euro voor 10 lessen (bij inschrijving en betaling voor 1 januari)

 

Over Sara

Sara startte met yoga in 2010, op zoek naar meer zelfbewustzijn, innerlijke stabiliteit en een sterkere connectie tussen lichaam en geest. De vloeiende stroom en energie leidde haar naar Vinyasa en Ashtanga Yoga. Als zachte tegenhanger legde ze zich ook toe op Yin en Restorative Yoga.

Geïnspireerd door de zovele aspecten van yoga staat Sara elke ochtend op haar yogamat. Haar 200-uur Teacher Training volgt ze bij Dr. Kristen MacPherson, Wesley Ann Bassett, Luc Acke en Meghan Gjone (Radiant Light Yoga). Ze ziet zichzelf als een levenslange student van yoga en grijpt elke kans aan om zich verder te verdiepen.

Inschrijven

Schrijf je in voor de Vinyasa Yoga lessenreeks

Schrijf je in voor de Yin Yoga lessenreeks

Algemene Voorwaarden

Wanneer je inschrijft, ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden.