Over ons

Over Yogawereld

Wie zijn we?

Sara en Saskia, jonge dertigers met een grote nieuwsgierigheid en grote dromen. Twee wederhelften die niet toevallig erg op elkaar lijken. Staan we niet op onze yogamatten, dan zijn we bezig met ballet dansen, kruiden kweken, kringwinkels afspeuren, kranten lezen en yogavideo’s maken. We raken nooit uitgepraat over: nieuwe ontmoetingen en fijne gesprekken, kamerplanten en yoga. We houden niet van: grote ego’s en de mensen erachter, al te veel zweverigheid en de lat te hoog leggen voor jezelf en anderen.

Waarom Yogawereld?

Onze blog Yogawereld wil er zijn voor iedereen die op zoek is naar yoga-inspiratie. We brengen er onze eigen blik op yoga, leggen je yogahoudingen stap-voor-stap uit of dagen je uit om jezelf verder te verdiepen. Onze inspiratie halen we uit onze eigen yogapractice, yogadocenten, yogaboeken en zo veel meer. Sara rolt haar matje het liefst uit voor Yin Yoga, Ashtanga en Vinyasa. Saskia houdt van alle dynamische vormen van yoga.

 

We willen yoga voor iedereen, ook voor: wie geen yogastudio in de buurt heeft, voor wie het gevoel heeft geen tijd te hebben, voor wie yoga rustig en alleen wil doen, voor wie beperkingen of blessures heeft, voor wie zichzelf niet lenig of soepel genoeg vindt, of gewoon thuis van yoga wil kunnen genieten.

Leer ons beter kennen

We kijken altijd uit naar reacties of vragen. Bezorg ze ons via de contactpagina en we beloven dat we ons uiterste best doen om je zo snel mogelijk een antwoord te geven.