Nieuw - lessen van Yogawereld

Nieuw - lessen van Yogawereld

In september start Yogawereld met de eerste yoga lessen in Cultuurcentrum Zwaneberg in Heist-op-den-Berg. Je kan kiezen uit twee lessen op maandagavond: de dynamische Vinyasa Yoga (19.30 tot 20.30 uur) of de milde Yin Yoga (20.45 tot 21.45 uur). De eerste lessenreeks van 10 lessen loopt van september tot december. De lessen zijn intussen volzet. Wil je vanaf januari meedoen? Hou onze website dan in de gaten!

maandag 19:30 – 20:30
Vinyasa Yoga Fundamentals

In deze dynamische yogareeks gaan we stap voor stap door de staande en zittende houdingen, de ademhaling en de ontspanning. Elke les ligt de aandacht op een ander deel van ons lichaam. Yoga voor meer energie, focus en bewustzijn. Deze lessenreeks kan je volgen als beginner, maar ook als je al een eerste ervaring hebt.

Breng je eigen yogamatje (en dekentje) mee! * Deze les is intussen volzet.

maandag 20:45 – 21:45
Yin Yoga – Tot rust komen

Zoek je een zachte vorm van yoga, voor iedereen toegankelijk? In deze milde vorm van yoga blijven we enkele minuten in elke yogahouding liggen. Zo stretchen we niet enkel onze spieren, maar dringen we ook door tot de diepere lagen van bindweefsel in ons lichaam. Heerlijk ontspannend of lichtjes inspannend, om dan alle spanningen in ons lichaam los te laten. Bij de yinhoudingen  krijg je verschillende opties, zodat je zelf kan kiezen voor een houding die bij je past. Na deze les voel je je zalig ontspannen, met meer energie en meer ruimte in je hoofd.

Breng je eigen yogamatje en dekentje mee! * Deze les is intussen volzet.

Lesdata

10 september – 17 september – 8 oktober – 29 oktober – 5 november –

12 november – 26 november – 3 december – 10 december – 17 december

Prijzen

Early bird > 75 euro voor 10 lessen (bij inschrijving en betaling voor 10 september 2018)

Lessenreeks > 90 euro voor 10 lessen (bij inschrijving vanaf 10 september 2018)

Losse les > 10 euro per les (enkel indien er nog plaats is in de les die je wil volgen)

Over Sara

Sara startte met yoga in 2010, op zoek naar meer zelfbewustzijn, innerlijke stabiliteit en een sterkere connectie tussen lichaam en geest. De vloeiende stroom en energie leidde haar naar Vinyasa en Ashtanga Yoga. Als zachte tegenhanger legde ze zich ook toe op Yin en Restorative Yoga.

Geïnspireerd door de zovele aspecten van yoga staat Sara elke ochtend op haar yogamat. Haar 200-uur Teacher Training volgt ze bij Dr. Kristen MacPherson, Wesley Ann Bassett, Luc Acke en Meghan Gjone (Radiant Light Yoga). Ze ziet zichzelf als een levenslange student van yoga en grijpt elke kans aan om zich verder te verdiepen.

Info en vragen yoga lessen

De lessen zijn intussen volzet. Wil je vanaf januari meedoen? Hou onze website dan in de gaten! Weet je niet goed welke les bij jou past of heb je nog andere vragen? Stel ze hier

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.